Meer weten?

Wie ben ik?

edelwijs

Ik ben Sietske Jansma

In 1977 geboren in Rotterdam en alweer 28 jaar gelukkig in Amsterdam.
Brenda Greene
San Francisco

In 2003 ben ik afgestudeerd in de Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Inmiddels ben ik 10 jaar werkzaam als docent, trainer en ontwikkelaar bij de opleiding Toegepaste Psychologie en voor studentenzaken bij de Hogeschool van Amsterdam coach ik studenten die twijfelen over hun studie.

In 2020 en 2022 heb ik twee coachingsopleidingen gevolgd bij Coach- en Trainingsbureau NONONS in Amsterdam. Ook ben ik gecertificeerd MapsTell guide. Mijn passie gaat over verbinding tussen mensen tot stand brengen, mensen ondersteunen in hun ontwikkeling en daarmee bijdragen aan het mooier maken van de wereld. Daarnaast ben ik de trotse moeder van twee dochters. Elk met hun eigen, unieke, krachtige karakter, die de wereld op hun manier mooier maken.

 

Bewustzijn

Herken je bij jezelf signalen als je uit verbondenheid raakt

Vaardigheden

Weet je aan welke knoppen je kunt draaien en heb je hier ook mee kunnen oefenen

Meer regie

Krijg meer grip op je leven op het gebied van de liefde

Doelgroep

De training “IN verbinding” is voor mensen die het lastig vinden in verbinding te zijn, in verbinding te komen en te blijven. Ben je in een relatie of vind je het juist lastig om een relatie aan te gaan? In principe richt de training zich op liefdesrelaties, de training kan ook zeker gevolgd worden als je geen liefdesrelatie voor ogen hebt, maar wel merkt dat je lastig contact en verbinding maakt met anderen. Als je in een relatie zit en je merkt dat het niet lekker loopt, maar dat relatietherapie nog net een stap te ver is, ook dan is deze training waardevol voor inzichten in wat jij zelf anders kan doen binnen de relatie.

Voordat de training begint wordt de deelnemer gevraagd een intakeformulier in te vullen om de context en de ontwikkelbehoefte door te geven. De trainingsdagen kunnen afgewisseld worden met coachgesprekken. Coaching kan waardevol zijn als je net wat meer diepgang wil creëren in het ontwikkelproces. Dan zou ik adviseren om na elke training een coachingssessie te plannen.

Lotus spa center is the best till date I have experienced in past few months. They know hospitality very well. Even the spa & massage is extremely soothing. Rates are also pretty reasonable.
Brenda Greene
San Francisco